vrijdag 14 maart 2014

Even pauze

Deze keer heb ik geen gewone post geschreven… Na meer dan 400 artikelen met alle mogelijke informatie over het prachtige Barcelona heb ik de beslissing genomen om mijn blog even aan de kant te zetten. Na bijna vier jaar posts schrijven en tips en foto’s publiceren op Facebook, Twitter, Pinterest en Google+ vind ik het even tijd voor een break.

Pauze

Ik wil in de eerste plaats alle trouwe lezers bedanken voor hun interesse tijdens de afgelopen jaren en de ontelbare constructieve commentaren die ik mocht ontvangen. Daarnaast ook mijn grote dank aan de collega bloggers en marketeers voor hun steun, medewerking en tips. Tot slot wil ik nog een bijzonder dankwoord richten aan alle fans en volgers van mijn pagina’s op de diverse sociale media.

Wanneer Bezoek Barcelona een hernieuwde start zal nemen, is momenteel nog niet duidelijk. Ik blijf in Barcelona wonen en hoop de komende tijd veel nieuwe inspiratie op te doen voor de latere comeback van mijn blog. Vanzelfsprekend blijft in de tussentijd alle bestaande informatie op Bezoek Barcelona en de bijhorende sociale media vrij te consulteren.

Ik dank jullie van harte!

1 opmerking:

  1. Wil je hartelijk danken voor de blog en alle weetjes van Barcelona, bedankt daarvoor, en sorry dat ik nu pas reageer maar ga over 2 weken weer terug naar "mijn stad" en keek weer uit gewoonte even op je blog. BEDANKT Anneke.

    BeantwoordenVerwijderen