donderdag 21 november 2013

Shopping Night Barcelona

Op 28 november 2013 openen de zaken op de Passeig de Gràcia tot ’s avonds laat de deuren voor The Shopping Night Barcelona. Dit evenement, waar vorig jaar tienduizenden bezoekers op af kwamen, is toe aan de 4de editie.

Shopping Night Barcelona

Deze keer nemen meer dan 90 boetieks, winkels, hotels en restaurants deel aan The Shopping Night Barcelona. Je kunt er niet alleen terecht om te winkelen maar er zijn ook modeshows, workshops, proeverijen, concerten, theatervoorstellingen en nog veel meer. Deze editie staat trouwens in het teken van Giuseppe Verdi en Richard Wagner, ter herdenking van de 200ste verjaardag van hun geboorte.

Diverse plekken in de buurt worden die avond omgedoopt met namen van beroemde opera’s van de beide componisten: “Valhalla” in de tuinen van Palau Robert en daar tegenover “Valquiria” waar scenes uit opera’s van Wagner worden opgevoerd, “ Traviata” tussen Carrer de Provença en Carrer de Mallorca met uitvoeringen van werk van Verdi en “L’Opera, Pret-à-Danser” tussen Gran Via en Ronda Sant Pere waar een audiovisueel spektakel plaatsvindt met 10 koren, 10 dansers en kledingontwerpen van jonge designers.

Om er heen te gaan kun je de metro nemen. Afstappen doe je best aan de halte Passeig de Gràcia (lijnen L2, L3 en L4) of aan Plaça de Catalunya (lijnen L1 en L3). Het evenement start om 20u en zal naar verwachting duren tot 1u ’s nachts. Kijk voor meer informatie even op de website van The Shopping Night Barcelona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten