woensdag 9 november 2011

Bezoek Barcelona genomineerd voor beste blog over Spanje

Eind november zal de blogprijs “Proef Spanje” voor de eerste keer worden uitgereikt door het Spaanse Verkeersbureau in Nederland. Deze prijs heeft als thema “Cultuur in Spanje” in de breedste zin van het woord. Het gaat dus zowel over traditionele als moderne cultuur, en over uiteenlopende onderwerpen zoals muziek, musea, festivals, architectuur, theater en tradities.

Spaans verkeersbureau
Het doet mij bijzonder veel plezier dat Bezoek Barcelona tot de finalisten behoort van deze award. Ik wil dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om iedereen te bedanken, in het bijzonder de vele lezers die al tienduizenden keren mijn blog hebben bezocht.

De officiële bekendmaking en uitreiking van deze blogprijs van het Spaanse Verkeersbureau in Nederland vinden plaats in de ambtswoning in Den Haag van de Spaanse ambassadeur in Nederland, de heer Javier Vallaure de Acha, op 30 november a.s. Ik ben uiteraard heel benieuwd...

Vorig jaar werd er reeds een persprijs uitgereikt door het verkeersbureau. Het thema was toen “Gastronomie” en het ging om publicaties in gedrukte media. De eerste prijs ging naar de journalist Kees Lucassen, voor zijn publicatie “Camino de Cid, van Burgos naar Valencia” in het tijdschrift Reizen van oktober 2009.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten