dinsdag 7 augustus 2012

IJsbar aan het strand

Als je even genoeg hebt van de zomerse temperaturen kun je in Barcelona langs gaan in IceBarcelona, een ijsbar aan het strand vlakbij de Olympische haven. De temperatuur bedraagt hier steeds tussen de 2 en 10 graden onder nul. Het design interieur, waaronder de meubelen en de bar, bestaat volledig uit ijs. Je kunt er ook ijssculpturen bewonderen. Regelmatig wordt het interieur van de bar volledig veranderd.

IceBarcelona
In IceBarcelona worden ondermeer bier, sapjes en cocktails geserveerd. En als je genoeg hebt van de ijzige kou, kun je bekomen op het terras van het café, waar je van een prachtig zeezicht kunt genieten. In de toegangsprijs van 15 euro is een consumptie inbegrepen én het gebruik van een jacket en handschoenen. Kinderen tot 7 jaar betalen 7,50 euro. In principe duurt een bezoek ongeveer 45 minuten maar je mag er blijven zolang je wilt.

IceBarcelona is gelegen aan de Passeig Marítim de la Barceloneta, op de hoek met de Carrer de Ramon Trias Fargas. Het dichtstbijzijnde metrostation is Ciutadella-Vila Olímpica (lijn L4) en vlakbij bevinden zich de bushaltes van lijnen 10, 59 en 71. De openingsuren zijn: elke dag van 12 uur ’s middags tot 3 uur ’s nachts. Let wel op dat minderjarigen slechts worden toegelaten tot 23 uur.

Als je met een groep(je) naar deze ijsbar wil, is op voorhand reserveren aangewezen. Dat kun je via de website van IceBarcelona. Daar vind je nog meer informatie en ook een heleboel foto’s van de bar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten