vrijdag 5 juli 2013

Avonturenpark Barcelona Bosc Urbà

Zin in een avontuurlijke activiteit? Ga dan eens langs in het Bosc Urbà, letterlijk vertaald het Stadsbos. Dit complex ligt aan het Parc del Fòrum en beschikt over diverse parcours. Als je zo een circuit aflegt, moet je klimmen, springen, over bruggen lopen, bungeejumpen en op platformen balanceren. Het Bosc Urbà is een leuk idee voor jong én oud want er zijn zowel gemakkelijke als moeilijke parcours.

Barcelona Bosc Urbà

Het Barcelona Bosc Urbà bestaat uit meer dan 50 verschillende attracties met bruggen, netten, klimtouwen en zelfs platformen op 6 meter hoogte. De circuits zijn ingedeeld in 3 categorieën.

Het oranje parcours is gemakkelijk en bestemd voor kinderen tussen 4 en 10 jaar of kleiner dan 1,30 meter. Het blauwe parcours heeft een middelmatige moeilijkheidsgraad. Het bestaat uit ondermeer platformen op 4 meter hoogte en is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar of groter dan 1,30 meter, en volwassenen.

Het rode parcours, tot slot, is eerder moeilijk en aan te raden voor volwassenen die een flinke stoot adrenaline willen krijgen. De platformen hier bevinden zich op 6 meter hoogte. Dit parcours eindigt met een zip line van maar liefst 120 meter lang waarbij je door de lucht scheurt hangend aan een katrol.

Meer informatie over dit avonturenpark kun je nalezen op de website van Barcelona Bosc Urbà. Tickets zijn te bestellen via de website van de Toeristische Dienst van Barcelona. Het complex is gelegen aan Plaça del Fòrum, niet ver van metrostation Maresme-Fòrum (lijn L4) en de halte Fòrum van de tram (lijn T4).

Geen opmerkingen:

Een reactie posten