maandag 15 juli 2013

Mas i Mas Muziekfestival 2013

Van vrijdag 26 juli tot en met woensdag 11 september wordt in Barcelona voor de 11de keer het muziekfestival San Miguel Mas i Mas georganiseerd. De concerten vinden plaats op diverse locaties in de stad: l’Auditori, Sala Apolo, Club Jamboree, Sala Moog, het Historisch Museum van de Stad Barcelona, Sala Los Tarantos en het Palau de la Música Catalana. Het aanbod is zeer gevarieerd en omvat ondermeer klassieke muziek, flamenco, jazz, funk, R&B en elektronische muziek.

Mas i Mas 2013

Traditioneel was augustus een rustige maand in Barcelona qua concerten en culturele evenementen. In 2003 kwam daar verandering in dankzij de introductie van het San Miguel Mas i Mas festival. Dit muziekfestival is een organisatie van de groep Mas i Mas en het biermerk San Miguel. In de loop der jaren hebben honderden artiesten bij dit evenement hun opwachting gemaakt, waaronder Marianne Faithfull, Nina Hagen, Alaska, Diego el Cigala, Buena Vista Social Club en Ibrahim Ferrer.

Het volledige programma van de editie van 2013 kun je nalezen op de website van het San Miguel Mas i Mas Festival 2013. Via deze webpagina kun je ook tickets reserveren. Bijzondere aandacht wil ik graag schenken aan het klassieke concert dat op 11 september plaatsvindt in l’Auditori. In principe wordt al op 1 september het laatste concert van het festival georganiseerd, maar op 11 september zet men dit klassieke concert nog op het programma ter gelegenheid van de Nationale Feestdag van Catalonië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten