vrijdag 31 mei 2013

Piknic Electronik 2013

Sinds enige jaren vindt elke zomer in Montréal (Canada) het Piknic Electronik festival plaats. Op dit evenement wordt elektronische muziek verenigd met een milieuvriendelijke picknick. In 2012 zette men voor de eerste keer een gelijkaardig festival op touw in Barcelona, op de heuvel Montjuïc. Door het grote succes werd beslist om ook dit jaar hier een Piknic Electronic te organiseren.

Piknic Electronik 2013

Op 15 zondagen tussen 2 juni en 22 september 2013 treden van 13 tot 22u artiesten en DJ’s op in de Jardins de Joan Brossa, op een boogscheut van het openluchtzwembad van Montjuïc. Op het terrein vind je diverse stands met eten en drinken, maar het is ook mogelijk om zelf hapjes en drankjes mee te nemen. De enige beperkingen zijn dat er géén alcoholische dranken meegebracht mogen worden en geen flessen met een inhoud van meer dan 50 cl. Er is tevens een speelzone voorzien waar de kids zich onder andere kunnen vermaken op springkastelen.

Een toegangskaartje kost 11 euro (vóór 16u slechts 8 euro). Een abonnement voor alle zondagen kost 55 euro. Aangezien het een festival is in de open lucht, kan slecht weer soms roet in het eten gooien. Het is daarom aangewezen om bij regenweer op de ochtend van het evenement rond 11u even de website van Piknic Electronik te consulteren. Op deze site kun je ook tickets bestellen en vind je meer informatie over het festival, inclusief foto’s en video’s.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten