vrijdag 20 september 2013

7 nachten uitgaan voor 20 euro

Wil je graag uitgaan in de beste clubs en discotheken van Barcelona? Wil je op dezelfde avond of tijdens een weekendje Barcelona al jouw favoriete uitgaansgelegenheden bezoeken? Dan is de Barcelona Night Card iets voor jou. Met deze voordeelkaart heb je gratis toegang tot 19 van de meest trendy uitgaansplekken van de stad.

Barcelona Night Card

De Barcelona Night Card kost 20 euro en is 7 dagen geldig. Je krijgt er gratis toegang mee in de meewerkende clubs en discotheken tot 2 uur ’s ochtends. Opgelet: drankjes zijn natuurlijk niet inbegrepen. Bij de kaart krijg je ook een plannetje van Barcelona waarop de lokalen staan aangeduid en een metroplan. De minimale leeftijd voor het gebruik van de kaart is 18 of 21 jaar, naargelang de club waar je naartoe wil. Houd er rekening mee dat de Barcelona Night Card niet geldig is voor speciale evenementen of privé-feesten die in de clubs plaatsvinden.

Je kunt deze voordeelkaart onder andere verkrijgen in de kantoren van de Toeristische Dienst en bij fietsverhuurbedrijven. Bestellen is ook mogelijk via de website van Barcelona Turisme. Een overzicht van de aangesloten clubs en discotheken kun je bekijken op de website van Barcelona Night Card.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten