vrijdag 2 december 2011

Avontuurlijk en spannend

Ben je tijdens je bezoek aan Barcelona op zoek naar een onvervalste adrenalinestoot? Dan kan ik je absoluut SphereMania aanraden. Deze avontuurlijke attractie biedt je de kans om een heuvel af te rollen binnenin een gigantische opblaasbare bal.

SphereMania
In de bal van 3,6 meter doorsnede kunnen twee personen plaatsnemen. Deze worden vastgemaakt in harnassen. Daarna wordt de bal vanaf een lanceerplatform van meer dan 4 meter hoogte gekatapulteerd over een heuvel van 150 meter.

Het team garandeert de veiligheid van de installatie maar voordat je kunt deelnemen aan deze attractie moet je wel een vragenlijst invullen. Daarin wordt ondermeer gepeild naar je algemene gezondheidstoestand. Deelnemers jonger dan 18 jaar hebben een schriftelijke toelating nodig van de ouder(s) en onder andere personen jonger dan 12 jaar of kleiner dan 1m40 kunnen niet deelnemen.

SphereMania bevindt zich aan het Parc del Fòrum (Rambla de Prim nr 2-4) en is ondermeer bereikbaar met de tram en met metrolijn 4 (allebei tot station Maresme Fòrum) en buslijnen 7, 41, 48, 35 en 141. De openingsuren zijn: zaterdag, zondag en feestdagen van 9 tot 11u30 en van 18u30 tot 21u.

Een rol (dus voor 2 personen) kost 60 euro. De plaatsen zijn beperkt en moeten op voorhand gereserveerd worden. Dat kan ondermeer via de webpagina van de Dienst Toerisme van Barcelona.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten