maandag 29 april 2013

Zondagse brunch in hotel Barceló Raval

Ben je op zoek naar een trendy accomodatie in Barcelona? Dan is hotel Barceló Raval zeker iets voor jou. Zoals de naam al verraadt, bevindt dit hotel zich in de wijk El Raval, niet ver van de Rambla en Plaça de Catalunya. Het complex telt 182 kamers en 4 suites en valt op door de bijzondere architectuur en het exclusieve design-interieur. Op het dakterras kun je een frisse duik nemen in het zwembad en genieten van een geweldig uitzicht.

Brunch Barceló Raval

Bekend en beroemd is B-Lounge, de tapas- en cocktailbar van het hotel. Hier kunnen zowel gasten die in het hotel verblijven als niet-gasten elke dag terecht van 12 tot 24u. Een bijzondere aanrader is de brunch die er elke zondag georganiseerd wordt van 12 tot 16u. De combinatie van bijzonder lekkere hapjes en het stijlvolle interieur van Barceló Raval maken deze brunch zeer de moeite waard.

Tijdens de brunch kun je kiezen uit verschillende dranken: water, vruchten- en groentesapjes of zelfs een cocktail. Enerzijds heb je zoete lekkernijen zoals croissants, muffins, chocolade, ... Anderzijds kun je kiezen uit een groot aanbod hartige hapjes: diverse soorten brood, tortilla’s, kazen, salades, soepen, ... Bijzonder zijn de eieren “Florentine”, gepocheerde eieren met holandaisesaus, spinazie en een broodje en de eieren “Benedict”, gepocheerde eieren met holandaisesaus, ham en brood.

Tot slot kun je nog een keuze maken uit verschillende desserts, voornamelijk verschillende soorten fruit en gebakjes. En vanzelfsprekend kun je na de brunch genieten van het indrukwekkende panorama vanop het dakterras.

Hotel Barceló Raval ligt aan de Rambla del Raval nrs 17-21, op ongeveer 15 minuten wandelen vanaf Plaça de Catalunya. Het dichtstbijzijnde metrostation is Liceu (groene lijn L3). Meer info over het hotel en de zondagse brunch kun je nalezen op de webpagina’s van hotel Barceló Raval.

1 opmerking:

  1. Hallo
    Ik schrijf u om u te informeren dat we onderhandse leningen aanbieden tegen een rentetarief van 2%. We kunnen u lenen om zaken te doen, een boerderij te beheren of wat u ook als project wilt doen. Neem rechtstreeks contact met ons op via e-mail: (sduplens@gmail.com)
    Vriendelijke groeten

    BeantwoordenVerwijderen