zaterdag 2 april 2011

Tennistoernooien in Barcelona

Van 16 tot 24 april 2011 vindt de 59ste editie plaats van het Open Banco Sabadell tennistoernooi van Barcelona. Dit toernooi voor mannen valt in de categorie “ATP World Tour 500” en wordt gehouden op de outdoor gravelbanen van de Reial Club de Tennis de Barcelona. Met vijf overwinningen is Rafael Nadal totnogtoe de meest succesvolle speler van dit tennistoernooi. Wereldwijd worden er 11 toernooien georganiseerd in deze categorie.

Tennistoernooien
De classificatiewedstrijden worden gespeeld op 16 en 17 april en het eigenlijke toernooi begint op 18 april. De finale staat geprogrammeerd op zondag 24 april. Je kunt nu reeds abonnementen aankopen of tickets voor de individuele wedstrijden, ondermeer via de website van Barcelona Open Banco Sabadell.

Van 23 tot 30 april organiseert men dan het Barcelona Ladies Open 2011, een WTA damestennistoernooi dat aan zijn 9de editie toe is. De wedstrijden worden gespeeld op outdoor gravelbanen in Vall d’Hebron waar de finales van het tennis plaatsvonden tijdens de Olympische Spelen van 1992. Tickets en abonnementen zijn te verkrijgen op de website van Barcelona Ladies Open 2011.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten