maandag 4 juli 2011

Tocht op een zeilboot in de avondschemering

Sinds 1 juli en nog tot 30 september 2011 kun je Barcelona op een originele manier bezichtigen, namelijk vanuit een zeilboot op zee. Deze boottochten vinden telkens plaats tijdens de avondschemering zodat je eveneens kunt genieten van een indrukwekkende zonsondergang.

Zeilboot Barcelona
Deze bijzondere tochten worden georganiseerd met zeilboten waarin 6 personen kunnen plaatsnemen en staan onder leiding van een gespecialiseerd zeiler. In de prijs van de tochten zijn een verzekering, het gebruik van een reddingsvest en het huren van een locker inbegrepen. Een ticket voor volwassenen kost 35 euro, kinderen betalen 20 euro.

De zeiltochten starten elke dag om 19u aan het Centre Municipal de Vela aan de Moll del Gregal in de Olympische Haven. Het is noodzakelijk om 20 minuten voor aanvang van de tocht aanwezig te zijn in dit zeilcentrum. De tochten duren ongeveer 2 uur.

Uiteraard zijn de boottochten afhankelijk van de weersomstandigheden. Als het om deze reden niet mogelijk is de zeilboot te laten afvaren, nemen de organisatoren contact op met de deelnemers om een nieuwe datum voor te stellen of het betaalde geld te retourneren.

Aangezien de plaatsen beperkt zijn, is het absoluut aan te raden tickets op voorhand te reserveren. Dit is mogelijk via de webpagina van de Toeristische Dienst van Barcelona.

Tot slot nog even het volgende: de organisatoren raden aan om een waterdicht vestje mee te nemen tijdens de zeiltocht en personen jonger dan 18 jaar kunnen enkel deelnemen onder begeleiding van een volwassene.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten