maandag 17 oktober 2011

FC Barcelona shops

Als je naar Barcelona komt, dan staat misschien een bezoek aan Camp Nou op het programma. Naast het spectaculaire stadion en een FC Barcelona museum vind je er ook de officiële 2.000 m2 grote FCBotiga Megastore.

Je kunt daar niet alleen 3.000 verschillende Barça artikelen verkrijgen, maar er is ook een printservice waar je je eigen naam en nummer op een officieel Barça T-shirt kunt laten drukken en een Museum Corner waar ondermeer oude voetballen en lithografieën te koop zijn.

FCBotiga
Behalve in deze Megastore kun je in Barcelona echter nog terecht in een aantal officiële FC Barcelona shops en die wil ik hier graag eens op een rijtje zetten.

In de eerste plaats heb je een Barça shop vlakbij de Sagrada Família. Er zijn er ook nog in het winkelcentrum Maremàgnum (in de Oude Haven), in het treinstation Sants en in de luchthaven El Prat. Tot slot heb je nog FC Barcelona shops aan de Ronda Universitat (op de hoek met Plaça de Catalunya) en aan de Carrer de Jaume I nr 18 (in het historische centrum van de stad).

FC Barcelona beschikt bovendien over een on-line shop waar je de klok rond een uitgebreid assortiment Barça artikelen kunt bestellen. Deze webwinkel heeft een Spaanse, Catalaanse en Engelstalige versie. Alle informatie vind je op de webpagina van FCBotiga On-Line.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten