vrijdag 13 januari 2012

Winkelcentrum Diagonal Mar

Op enkele kilometers van het historische centrum van Barcelona en vlakbij het Parc del Fòrum en de zee ligt één van de nieuwste winkelcentra van de stad, het Centre Comercial Diagonal Mar. Het maakt deel uit van een zone aan de Avinguda Diagonal die het afgelopen decennium volledig opnieuw werd aangelegd. Naast dit winkelcentrum vind je er gloednieuwe appartementsgebouwen, kantoren, hotels, een congrescentrum en een 14 hectare groot park.

Diagonal MarHet shoppingcentrum Diagonal Mar telt een oppervlakte van 100.500 m2 en omvat 240 winkels, restaurants en ontspanningsgelegenheden, een hypermarkt, 18 bioscoopzalen en een ruim terras. De ondergrondse parking biedt ruimte voor 5.000 auto’s. Je vindt er ook een speciale zone waar kinderen zich kunnen vermaken, de “Mar de nens”.

Even een greep uit de winkels die je er aantreft: Alcampo, MediaMarkt, Fnac, Toys R Us, Calvin Klein, G-Star, Lacoste, Levi’s, Miss Sixty, Pepe Jeans, Desigual en Tous. Voor een hapje en een drankje kun je ondermeer terecht in: Foster’s Hollywood, Burger King, Dunkin Coffee, Starbucks en Häagen-Dazs.

Winkelcentrum Diagonal Mar is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De volgende buslijnen hebben er een halte: 7, 36, 41, 43, 141, N6 en N8. Je kunt er ook heen met metrolijn 4 (halte El Maresme/Fòrum) of met de tram (halte El Maresme). Als je met de auto gaat, kun je er tot 3 uur gratis parkeren in de ondergrondse parkeerplaats.

Kijk voor nog meer informatie over dit shoppingcentrum even op de website van Centre Comercial Diagonal Mar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten