vrijdag 21 december 2012

10% korting op jouw Barcelona fietstour

Fietsen in Barcelona wordt steeds populairder. Niet alleen de locals stappen steeds vaker op de fiets, ook toeristen boeken steeds vaker een fietstour. Het klimaat, de bezienswaardigheden en een aanzienlijke toename aan fietspaden maken Barcelona zeer geschikt om te fietsen.

Baja Bikes fietstour

Tijdens een Barcelona Highlights fietstour van Baja Bikes rijd je langs bijna alle belangrijke bezienswaardigheden van de stad. Natuurlijk mogen de Sagrada Família, Casa Milà en Casa Batlló niet ontbreken, maar ook de minder bekende hoogtepunten staan op het programma. Zo rijd je bijvoorbeeld van de kleine steegjes van de Barri Gòtic, het historische centrum, naar het strand van La Barceloneta en via het Parc de la Ciutadella naar de meesterwerken van Gaudí. Op de fiets in Barcelona beleef je de stad als een echte local.

Behalve de Barcelona Highlights fietstour zijn er bij Baja Bikes nog diverse andere tours te boeken. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tapas fietstour en de Barcelona Camp Nou tour? Voor een overzicht van alle beschikbare formules kun je terecht op de website van Baja Bikes. En er is goed nieuws. Voor reserveringen tot en met 6 januari 2013 geniet je een korting van 10% op de Barcelona Highlights fietstour met de Bezoek Barcelona kortingscode: BARBB0066. Wees er dus snel bij!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten