maandag 17 december 2012

Barcelona verkennen met elektrisch autootje

Je weet misschien al dat je Barcelona ondermeer kunt leren kennen per bus, per metro of zelfs per gocart. Een relatief nieuw vervoermiddel voor je verplaatsingen in de stad is de Twizy. Dit efficiënte, milieuvriendelijke en wendbare elektrische autootje van Renault kun je huren bij het bedrijf If Renting. Het biedt plaats aan twee personen.

Barcelona Twizy

Je huurt het autootje per uur of per dag, onafhankelijk van het aantal kilometers dat je aflegt. Je kunt de Twizy zonder meerkost opladen en parkeren in de aangesloten parkings verspreid door de stad. Het voertuig is voorzien van een GPS-systeem met verschillende toeristische routes. In de huurprijs is ook een all risk-verzekering inbegrepen met een franchise van 300 euro.

Een autootje reserveren is mogelijk via de website van If Renting, de webpagina van de Toeristische Dienst van Barcelona of rechtstreeks in het verhuurkantoor. Het voertuig kan afgehaald worden in datzelfde kantoor of je kunt het laten afleveren aan jouw hotel (hiervoor rekent men een extra kost aan). Let er wel op dat je een rijbewijs moet hebben dat geldig is in Spanje en dat je over een kredietkaart dient te beschikken voor de waarborg van 300 euro.

Het kantoor van If Renting bevindt zich in de parking onder Plaça de Catalunya (aan de kant van het Hard Rock Café, verdieping -1) en is alle dagen geopend van 9 tot 21u. Het verhuurbedrijf is telefonisch te bereiken via het nummer 608 555 980. Meer informatie over tarieven en dergelijke kun je nalezen op de website van If Renting.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten