donderdag 27 december 2012

Non-stop bloemenwinkel

De bekendste bloemen- en plantenzaak van Barcelona is zonder twijfel Flores Navarro. Deze zaak werd opgericht in 1960 door Constantino Navarro. Het bedrijf telt momenteel vier vestigingen waarvan er twee non-stop geopend zijn, dat betekent dus elke dag van het jaar en 24 uur per dag.

Bloemenwinkel Navarro

Ben je in Barcelona en wil je een bloemetje kopen als verjaardagsgeschenk, voor Moederdag of Valentijn of voor welke gelegenheid ook, dan kun je op elke willekeurig tijdstip langsgaan bij Navarro. Je vindt er een overweldigende keuze aan bloemen en planten. Daarnaast kun je er ook ondermeer terecht voor bonsais, gedroogde bloemen, trouwboeketten en rouwkransen.

De hoofdvestiging is gelegen aan de Carrer de València nr 320. Vlakbij, naast de ingang van de overdekte markt Mercat de la Concepció aan de Carrer de València nr 332, is er nog een kleinere, tweede vestiging. Beide winkels zijn de klok rond geopend. De dichtsbijzijnde metrostations zijn Girona (gele lijn L4) en Passeig de Gràcia (groene lijn L3).

Navarro heeft daarnaast nog bijhuizen in de Carrer de Sancho de Avila nr 7 te Barcelona en in de nabijgelegen gemeente Vilassar de Mar, weliswaar met minder uitgebreide openingsuren. Bestellingen zijn ook mogelijk via de webshop Floristeria Navarro.

Tot slot wil ik vermelden dat er zich in de Mercat de la Concepció nog een andere bloemen- en plantenwinkel bevindt, de Floristeria Mari Rose Magallón. Ook deze is 24 uur per dag en 7 dagen per week geopend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten